e-mail kurs

Nikad nemate vremena za sebe?

Kada planirate, vaše želje i potrebe su uvek stavljene u kategoriju „ako bude vremena“?

U vašem rasporedu nikako da nađete vreme za onaj kurs koji ste odavno htele da završite?

Previše ste umorne da bi čitale, pa vam na polici stoji već treća započeta knjiga?

Da li vam je dosta svega toga i želite brze rezultate?

Shvatile ste da je leto pravo vreme da konačno uradite nesto za sebe?

 

Na pravom ste mestu. 

 

Bez obzira da li želite ili već imate svoj biznis, u ovom e-mail kursu naćićete strategije koje rade za vas i koje će vam pomoći da:

Zvuči malo nemoguće, zar ne?

Udahnite duboko, ja sam tu zbog vas. Već ste me do sada upoznale, pa znate da ja nemam nikakve veze ni sa koučingom niti sa podučavanjem.

Godinama sam radila kao trenerica – što znači da nemam nameru da vas podučavam, niti da vam serviram gotova znanja, već da vam pokažem kako da kroz iskustvo steknete nova znanja i veštine.

Takođe, ja sam strateg – što znači da je moj cilj da vas dovedem do rezultata.

Šta sadrži e-mail kurs:

 

planiranje            Vežbati fokus

 

rutine           planiranje lošeg dana

 

prioriteti      samopouzdanje

 

 

organizacija

 

 

Kao što rekoh, ja nisam tu da vas podučavam, već da vam omogućim da radite same. Zato ćete imati i:

Video materijale

Radne sveske

Kalendare i to do liste

I zatvorenu FB grupu na kojoj možete podeliti svoje iskustvo, postaviti pitanje, dobiti odgovor ili pomoći nekoj od žena koje budu u programu.

 

 

tatjana, kad ona vodi, o meni Zdravo! Ja sam vaša trenerica i vaša podrška –  Tatjana Obradović Tošić  

Moja misija je da podržim preduzetnice, kao što si ti, da ostvare sve svoje ciljeve, a ipak kreiraju vreme za sebe. Preduzetništvo je težak, ali divan put i zavisi samo od 3 stvari – svrhe, proizvoda i produktivnosti. Motivacija koju imamo prvog dana, ne traje dugo i zato nam trebaju navike i sistemi da bismo istrajale na putu ostvarenja cilja koje smo svojim biznisom zacrtale. Zato sam kreirala jedinstven program, baziran isključivo na mojim iskustvima, a dovoljno fleksibilan da se bilo koja žena može uklopiti u njega.

Ja sam bila u svim gore navedenim situacijama i osetila na svojoj koži šta znači kada samo gasiš jedan požar za drugim. Da, bila sam zauzeta, svaki dan, ceo dan. Ali nisam mrdala sa mrtve tačke.

Danas, sa dvoje dece i drugim biznisom po redu, znam kako da postavim ciljeve, odredim prioritete, definišem zadatke i oslobodim svoju agendu tako da imam vremena i za sebe i za one koje volim. To sam naučila na teži način. Ja bih dala sve, da sam na samom početku imala mogućnost da me neko savetuje i da mi prečicu.  Da mi pokaže, kako da se pomerim sa te mrtve tačke i oslobodim bar 1 sat nedeljno za sebe.

 

 

Kad završite ovaj e-mail kurs moćićete da:

Bolje upravljate svojim danom i nedeljom

Bolje organizujete svoju to-do listu

Bolje organizujete svoje prioritete

Konačno rezervišete vreme za sebe!

 

Česta pitanja:

1.Šta se dešava kada kupim kurs?

Onog momenta kada kupite kurs, dobićete e-mail sa osnovnim informacijama o kursu i kako će izgledati vaših narednih 7 dana. Takođe, dobićete uputstvo za logovanje u zatvorenu FB grupu. Nakon toga, svakog dana u 10.00 časova ujutru, dobićete e-mail sa video materijalom i instrukcijama za taj dan.

2.Koliko dugo je kurs dostupan nakon poručivanja?

Šta kažete na ZAUVEK! Kurs dobijate na svoj mail i svi materijali su vam dostupni zauvek. Međutim, preporučujum vam da uhvatite momenat i kad jednom krenete da radite ispoštujete sebe i završite kurs u cugu. PS. Na samom početku ćete potpisati ugovor sa sobom 😊

3.Šta ako nemam vremena da ceo dan posvetim radu na kursu?

Nemate vremena? Trebaće vam samo 10 minuta dnevno da naučite ove jednostavne principe koje će promeniti vaše navike zauvek i naučiti vas kako da kreirate vreme za sebe. Primena naučenog zahteva praksu, ali na to ste se već obavezale sebi, na početku😊

4.Ja već znam dobro da planiram, da li je ovaj kurs za mene?

Ovaj kurs nije vezan samo za dobro planiranje. Obzirom da si svratila na ovu stranicu, znači da si u dobrom planiranju svojih privatnih i poslovnih obaveza izgubila sebe. Ovaj kurs će ti pomoći da svoje veštine unaprediš i postaviš sebe kao prioritet.

5.Kako da znam da je ovo kurs za mene i da neću baciti novac?

Za razliku od milion drugih kurseva, ovaj kurs je tako formiran da te motiviše da u njemu istraješ. Pa ipak, ne možemo uraditi mnoge stvari umesto tebe. Potrebno je da odlučiš da želiš sebe da staviš kao prioritet. Ako si ti to odlučila, ja sam tu da ti pokažem kako.

 

VRATI SE NA POČETNU STRANU